Weirdboy

Ett mycket tidigt stadium av min Weirdboy. Kroppen är från en ratogre från nya warhammer fatasy boxen, armen med staven är från noben i bikerboxen(yxan). botten å toppen på staven från GW:s Weirdboy. Stövlarna från plastnobs och den stora handen från ett rivertroll. visst, handen för stor, även kroppen, men det skiter jag i, bara för att jag kan:)!!


DefCOn 2011

Då ska man iväg på sin första 40k tunering utanför dalanas gräns den 7:e januari. Spännande!
Den enda arme jag äger (förutom dom extremt råkiga necrons som förblir i sin väska i förådet) är orcerna från senaste dalcon. Det vill sägga ca 1000pts som ser ok ut. Gav Matti uppgiften att styra upp och kolla med mina befintliga modeller vad som gick att göra för arme, och lägga till. Som sagt tuneringen är i början av januari och innan det är det jul och med det kommer ju allt vad det innebär, och från nu tills jul är det en shit load att gö på jobbet, alltså extremt lite tid för att måla fler figurer på. Men Matti fixa biffen och efter läst lisstan så var det 11 orcer till som måste fixas, vilket inte borde va helt omöjligt.
Roligaste uppgiften var att Matti peta in en Weirdboy i listan. Kanske den fulsate gubben GW släppte med den nya boken. Vilket leder till att jag måste bygga en egen. Samt 9 Flash gitz och C Badruk i egen hög person. Dom ger ju +poäng på complistan, vilket måste betyda att dom ev inte är det bästa å spela med, men gött så roiga å bygga/måla!
Första stoppet efter jobbet var GW för att inföskaffa mer delar att leka med. Har lite ideer på hur jag ska kunna bygga en egen Weirdboy samt badruk, troligtvis kommer jag använda kroppen från dom nya plasttrollen till Weirdboyen alt. en kropp från en ratogre. vi får se vilket och om det funkar.

Listan För Defcon: (men res för ev ändring(hoppas inte).)!

HQ.
Warboss, warbike, power klaw.         125pts 

Weirdboy                                          55pts

Troops:

5 Nob biker, 2 pklaw, Doc+grot orderly, Waagh banner,     360pts
boss pole, big choppa, cyborks.  

20boys, Nob, Power Klaw.                         155pts

20boys, nob, power klaw.                          155pts

Elites:

5 Lootas                                                    75pts

HS:

10 Flash gitz, Dakka, shootier, Badruk, Painboy, Grot Ordely    570pts!!!
Cyborks.                                 

Battle wagon, Kannon, Death rolla.                             120pts

3Killakans, Grotzokas.                                               135pts

1750pts               Comp 25!


Senaste inköpet, borde räka för att kunna peta ihop en Weirdboy.     plus den befintliga orc bitsboxen


Nu har jag inte tid att skriva mer idag, jag har lite figurer att limma ihop.

(Nån dag ska jag ta tag i fotograferingen och bygga mig en fotobox så jag kan börja visa upp lite målade figurer här också, det är ju trots allt därför jag skaffa den här bloggen, men ni får hålla tillgodo så länge med mina funderingar samt asdåliga bilder på Mats spellanskap)

Sov gott, Roger.

RSS 2.0