Honoured Imperium

Målade statyn om den trasiga aquilan. Till statyn lade jag till en bas som fick lite trasiga hinder å en liten björk, ek, asp, eller vad man nu vill att det ska vara. Tyckte att statyn såg så tråkig ut helt själv.
Båda 2 gick, hur säger man, asfort att göra/måla, det tog längre tid att vänta på limmet än själva pennslandet vilket var skönt, mer tid för annat. Nu bara lite skog att göra sen kan Mats komma å hämta lådan.
Roger
      

Swahili Bob`s

Nu har vi en blogg från vårat jobb som jag tycker ni ska kolla upp.
http://swahilibobstattooandpiercing.blogspot.com/
Där kommer jag att publicera bilder på tatueringar som jag gör, icke klara och klara, skisser samt flummiga tankar och så vidare, samt samma sak från mina ärade kollegor.

Temple of Skulls

Nu tror jag att äntligen Mats Temple of Skulls är klart. Har haft den på jobbet så jag kunnat peta dit lite färg samt snö då och då, men vet ju aldrig när kunder behagar dyka upp! GW:s snö har jag konstaterat är mycket svårjobbat, det behövs minst 4 lager på varandra för att få en ok puderkänsla på det, och hur mycket jag försökt så har jag ändå inte lyckats få ett helvitt snötäcke, det är flammigt på sina ställen. På skoj tog jag även kollegans hårspry å körde på ett lager så snön förhoppningsvis sitter lite bättre, om inte annat så får Mats en bit lanskap som luktar kvinna.
Nej, nu iväg till GW å köpa lite skog innan min kund kommer å jag återigen måste jobba.
Puss puss Roger

RSS 2.0