Terminator nr1

Fan va det ska va svårt å foto gubbjävlar!! Den dagen jag får tid över är det dags å lära sig ta bilder.
Jag har nu bestämt (tills vidare) att det får bli orange på mina BA. Det gick lite lättare att måla med Macharius solar orange om man blanda i en skvätt Dark flesh, typ 1:1 till en start å sedan ljusa upp medans man går.
Samt skippa HL med skull white eller Bleached bone i macharius solar orange, och istället köra på vomit brown.
Dock oskäer på lila som jag nu använt till stenarna, funtar på att eventuelt måla dom grön, medn det får jag testa på nästa figur. Här är ialla fall lite bilder. Har skölden samt småfix kavar på den.

   


Where the magic händer.

Här har vi mitt ny skrivbord, där jag hoppas att en den del nya figurer ska få färg i framtiden!


1000 år senare!

Det är ialla fall så det känns. Men nu har vi äntligen flyttat klart och fått ordning på allt, nästan ialla fall. Men det viktigaste, jag har äntligen ett skrivbord igen vilket innebär att jag kan återta mitt figurmålande!
Första penseldragen gjorde jag igår kväll/natt. Ska nu äntligen få måla SM igen, mer spesifikt blood angels av den enkla anldningen, dom har fan dom coolaste figurerna i spelet, vingar, präster å allt som hör där till!!
Att komma upp med rätt färger för sin arme är nog nästan det svåraste jag vet, måla dom rött känns lite vanligt men ändå, gör man det snyggt så är det fortfarande en jävligt fin arme.
Men jag prövade å leka lite med färger igår vilket resulterade i....0. Allt såg ut som skit.
Jag ska pröva igen om orange är helt omöjligt, annars snor jag anjas färgkoder på blood angels ur WD 357 september eller Darren Lathams på blood ravens ur WD 369 september.
Färgerna jag pröva igår var. Grått, grönt, brunt samt silver, ingen gjorde mig glad.

Återkommer inom kort!
Roger

RSS 2.0