armies on parade

Har absolut inte tid igentligen för något sånt här nu, men va fan, livet ska ju va en utmaning. Figurerna är ju klara, allt är ju igentligen bara att bygga upp ett 2x2 fot spelbord till ok standard, och sedan hålla tummarna.
10 sep ska det va klart så hög tid å börja.
Hur många gröna figurer ryms det på en 2x2bit?!
Rosta Lite fuktiga pinnar från parken.
Mr HQ.

En ny nivå?!

Här är mitt skiss/bygg projekt som jag, David och Martin har pratat om att göra. Att få en höjdnivå till på spelbordet.
Den är väldigt slarvigt byggd då det tog mig en förmiddag att genomföra det hela men dock så är jag rätt nöjd med hur det blev. tror stenhårt på det här.
Fundamentet eller vad man nu ska kalla det är byggt ur en bit rosa frigolit (kommer inte ihåg facknamnet på det nu).
40x40cm. Skar ut 4 uppgångar, lagom stora så en 40mm bas ska få plats där utan större besvär. täckte hela alltet med kartong och plasticard. slängde dit lite nitar å skallar för att det ska finnas nån uns av detaljer.
Sprayade skiten från väldigt kort avstånd så det bildades en riktigt blöt yta som jag sedan slängde sand på för att struktur skulle uppstå. Sprayen GW har för det här ändamålet var slut i hela stan, om dom nu säljer den längre.
När torrt, spraya igen, svart, gråt samt lite brunt. En snabb drybruch och sedan får den ses som klar. Går helt klart att måla den mycket finare och roligare men det får jag ta en annan gång. Martin och David hoppas ni gillar det, Kram!
Den lilla alven är där för att ge en hum om proportioner på bygget, han låg närmast till hands och jag orkade inte leta på en 40k figur i lådorna.

en byggnad till klar.

För att kunna starta på något nytt tycker jag om att göra klart saker som ligger å är halvfärdiga först.
Igårkväll gjorde jag klart dom sissta 5 byggnaderna som jag hadde påbörjade. Och idag har jag målat upp det större byggnaden. Så, ännu ett projekt ur världen och lite mer plats på hyllorna för framtida kommande saker.Här är allt det senaste. Fatas bara ett par skogar(ett senare projekt!) sedan ska det vara saker för att ialla fall fylla 2 bord.

RSS 2.0