Mr. Martin P

Som sagt, england, games day och golden demon till helgen och jag åker inte ensam.
Den prisbelönta, överjävligt skickliga figurmålaren till like min käre vän Martin Pettersson är med på resan.
Han målar en space marine imperial fist och jag har lyckats komma över lite work in P bilder.
Förhoppningsvis kommer jag även kunna publicera bilder på det färdiga resultatet här framöver och om allt går som det ska gärna tillsammans med ett mycket fint pris.
Enoy!!!
För er som glömt så är det här en bild på Martins senaste delatagande i Golden demon
Imperial Fist versus Daemonette  3 place.

Display base

England och games day på lördag och när jag ändå är där kan man ju lika väll lämna in något i golden demon. I brist på alternativ, samt tid att göra något nytt, så får det bli min grupp med flash gitz som får följa med. Inga som helst förhoppningar på demon men man vet alldrig.
Men ialla fall, tänkte nu att en display base till dom kan ju inte skada och mindre än 3 dagar kvar så om jag nu vill att limmet ska hinna torka innan planet lyfter så är det bara å köra igång.
Bas. en 15x21cm tavelram med passande utförande, jag tog en blank svart.
Sedan slet jag bort skiten man hänger upp tavlan p åväggen med och limmade fast bakplattan till ramen.
Använde mig av movment trays från skitspelet lord of the rings för att få nått att placera modellerna i.
Fyllde igen mellanrummet med frigolit, använde sedan green stuff för att fylla det sissta samt försöka få lite höjdskillnad på basen, gillar inte när den är helt platt.
Nu är det bara å låta limmet torka å sedan börja måla, vilket får bli imorgon.

WarBuuggies

Direkt från ett projekt till ett annat. SSk till helgen och till den tuneringen lånar jag en massa, typ 90%, figurer av Matti. Dock måste jag slänga ihop 4 bikers och 3 buggies samt basa en miljon boyz.
Byggde dessa 3 buggies av deffkoptas och hjul från trukks. Byggda å klara för målning för under en timme gjorde mig övelycklig, älskar när saker går fort! Nu ska jag bara slänga på lite färg och måla baserna och sedan är jag väll typ redo för helgens tärningsrullande.

Det gick ju bra!

Som alltid, så är jag ute i sista stund, limma dit den sista svampen strax efter kl 13, sluttid var 14:00!
Men men, det gick ju bra till slut.
Det var med mig 4 bidrag, lite trisst, hade gärna sett fler men hoppas på att det blir så tills nästa år.
Har sjukt dålig koll på hur själva tävlingen fungerar. Dagens tävling avgjordes via facebooks röstning, något jag ställer mig väldigt tveksam till. och nu när jag vann i sthlm så ska det tydligen bli en ny facebooks tävling där alla vinnare i skandinavien samt polen(om jag förståt det hela rätt) ska tävla mot varandra. Så då får jag väll bara hoppas på att folk är snälla och vill rösta på mig igen.
Har fått lite biler från lördagen av gumman och Jon som jag nu lägger upp. Där finns även bilder på dom anndra 3 mycket fina bidragen. Att tilläga vill jag säga att bidraget med imperial guard death korps of krieg imponerade extra på mig då killen (kommer tyvärr inte ihåg namnet) endast är 15 år gammal!! En mycket lovande talang.
Enoy//Roger

Svampar och början på gräs på brädet.

Några svampar på G.

onsdag.

Sakta men säkert växer nått fram ialla fall.

A.O.P fort..


RSS 2.0